Tutvustame ennast

Siia alla teeme teemad foorumi ja selle kasutamisega seotud murede ja rõõmude kohta. Samuti kõik head ettepanekud foorumi muutmiseks. Halbu ettepanekuid võib ka teha, aga neid ei võeta arvesse.

Re: Tutvustame ennast

PostitusPostitas lillepille » 09.03.2010, 22:36

:D seda ma arvasin kohe , et laupäeval ootasid foorumlased esimesena näituse avamist...
tegele orhideedega ära stressa!
Kasutaja avatar
lillepille

PostitusPostitas tolll » 09.03.2010, 23:14

Sul õigus, kohe peale 11.00 saalis oli just palju foorumlasi :D
Kasutaja avatar
tolll
Tõsine tegija

PostitusPostitas Kairo » 10.03.2010, 01:15

meke12 kirjutas:väga lahe tuttavaid-tundmatuid ´kasvõi pildilt näha. muide - alguses olin ma üsna veendunud, et Kairo on meesterahvas... seni kuni tuli juttu tema mehest :lol: ... ja nüüd siis pildilt aga hoopis teine tera :P

:lol: :lol:
Ma arvan, et see arvamus tuleb sellest, et avalikkusest läbikäinud kairod-mairod-tairod on siiani mehed. Ma igatepidi emane.
Hullulla on halvat huvit
Kairo
Tõsine tegija

PostitusPostitas lipelgas » 10.03.2010, 10:37

tolll kirjutas:Sul õigus, kohe peale 11.00 saalis oli just palju foorumlasi :D

tegelikult oli see päris lõbus - nagu oleks tegemist järjekordse klubiüritusega. esimese 50 seas olid 30 raudselt klubiliikmed ja nende perekonnad. :)
orhideekasvatus on karmide naiste karm spordiala. see ei ole mingi sumo ega poks, kus üksteist hellitatakse.
http://lipelgas.wordpress.com/
Kasutaja avatar
lipelgas
Tõsine tegija

PostitusPostitas nelle » 17.03.2010, 00:25

Tere!
Kõik algas 6 aastat tagasi, kui mu mees ostis meile esimese orhidee - ludiisia, kellele järgnes arvukalt kuukingi. Alguses sai palju vigu tehtud ja mõnestki kuukingast ilma jäädud. Mul endal tekkis nende vastu tõsisem huvi, kui oli vaja allesjäänuid päästma hakata. Elule on tagasi toodud ka paar täiesti juurteta kuukinga. Praeguseks on nad kõik tugeva tervise juures ja rõõmustavad meid oma õitega.
Hetkel on meil linnas 40 orhideed, kõik kohalikust kaubandusest, lisaks mõned muud potitaimed. Suvekodus on mehe rajatud püsililleaed ja minu loodud okaspuude kollektsioon.
Üks eesmärkidest antud hetkel on oma orhideedele täpsete nimede leidmine. Poest ostes saad ju kas siis päris vale nimega taime või paremal juhul cambria mix või muud sellist. Tänu teile olen juba mitu oma hoolealust suutnud identifitseerida.
Tore, et te olemas olete.
nelle

PostitusPostitas 3kassi » 21.03.2010, 16:55

Tere!
Olen seda foorumit huviga jälginud juba pikemat aega. Meeldib väga foorumlaste huumor. Tänu selle foorumi lugemisele olen saanud ka enda jaoks vajalikke tarkusi käpaliste kasvatamisel. Endal on praeguse seisuga tsipa üle 20 taimse käpalise. Neist pooled phalaenopsised ja pooled tsümbiidiumid, adaglossum (vist), degarmoara, miltonidium,
ämblikkäpp, kalmaarkäpp, paphiopedilum jms. Lisaks on veel kolm käpalist - "tänavatõugu" kassid.
Niipalju tutvustuseks.
Palju jõudu teile kõigile orhideedega tegelemisel ja jagage ikka ka teistele oma kogemusi. Need on igati abiks, kuigi igaüks ise peab leidma oma lilledele kõige sobivamad kasvatusnipid.
Tervitades ja jõudu soovides.Tiina.
3kassi

PostitusPostitas neiu neti » 21.03.2010, 17:04

Tere tulemast "hullult haigete orhidomaanide" sekka, 3 kassiga Tiina! :)
läbi raskuste õite poole
Kasutaja avatar
neiu neti

PostitusPostitas 3kassi » 21.03.2010, 17:26

Tänud Neiu Netile! :)
Eks ma sinna hulluse äärele olen vist jõudmas küll!!
Aga mis siis ikka!!! :P
3kassi

PostitusPostitas Kairo » 21.03.2010, 21:53

Kiisukäpp, miisukäpp meil kylla tuled ja lilli tood (Joalat parafraseerides) :D Teretulemast, Kolm Kassi ja Nelle!
Hullulla on halvat huvit
Kairo
Tõsine tegija

PostitusPostitas Kessu » 21.03.2010, 22:47

Tere! Alguse sai see 4. aastat tagasi kui Hortesest oma esimese kuukinga ostsin, millele lisandusid üsna varsti veel mõned kuukingad ja cymbidium. Veidi sain nendega tutvust teha kui KK foorumis hõigati välja ühistellimus ning sai tellitud midagi erilisemat kui meil poed pakkusid. Ja näpp oligi antud :D Hetkel on kodus lisaks teistele toataimedele 61 orhideed, milledest enim on esindatud phalaenopsised 23 tk (nii nimetuid, kui nimedega) ja minu südame võitnud cymbidiumid ja dendroobiumid, kumbagi 7 tk. Ülejäänud suht kirju seltskond - peione, 2 cattleyat, 2 oncidiumi, phapi, 5 cambriat, epidendrum, ascosentrum, 2 bulbophyllumit, coelogyne, psychopsis, bollea ecuadorana, ida locusta, saccolabium guisumbingii ja sarcochilius fitgeraldii. See aasta Tais käies sai sealt juurde toodud 3 vandat flaskides. Ühe pudeli avasin just eile ja panin minikasvuhoonesse, teised ootavad oma aega.
Mis ma siis veel oskan oma kohta öelda. Elan koos mehe ja tütrega, kellest viimasele meeldib oma sõbrannade ees keksida, et tal on kodus "Troopika aed" ning talle meeldivad õudsalt kaktused. Juba 2 aastat ehitame oma maja, jäänud on veel elektri ja vee tuppa viimine ning siseviimstlus. Eelmisest aastast hakkasin kätt proovima ka erinevate õuetaimedega - gladioolid, roosid, tulbid, nartsissid, elulõng ja kevadlaadalt ostetud iluõunapuu ja virsikuga ning sõbrannalt saadud kreekapähklipuuga. Eks paistab kuidas tänavune talv neile mõjus, sest kõik nad jäid katmata. Ohh, sulaks see lumi ometigi ära, saaks oma maapeale tegutsema minna.

Ilusat kevadet kõigile!
Kasutaja avatar
Kessu

EelmineJärgmine

Mine Foorumi foorum

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Yahoo [Bot] ja 1 külaline